Uw winkelwagentje

Bye bye, Lottie's leaving the house. But HELLO VIRGINIE !!!

I’m out !

 

WHAT A RIDE WAS THIS!

 

In mei 2018 was het zover, Gallery Lottie webshop gaat online. Na een rollercoaster van ‘wat zal ik nu doen’, besloot ik gewoon m’n eigen ding te doen, een webshop beginnen vol leuke spulletjes en fashionable/affordable fashion items.

 

Na veeeeeeeel aanvraag, begon ik een POP UP in Oostduinkerke. Jawel, de winkel was up and running op 29 juni 2018. Het ging dus allemaal erg rap. Maar hoe cool was dit? En wat een succes? Dus ik bleef! 

 

Nu zijn we 3,5 jaar verder en neem ik afscheid. Jawel hoor, allemaal erg dubbel… Momenteel ben ik mama geworden van een mega dochter Rachelle die 18 maand is en verwachten we ons tweede boontje in oktober 2021.

Het is veel, soms teveel, zoveel op collectie, online verkoop, zaterdagen, zondagen, gewoon elke dag met de winkel bezig. Gezien het succes - waar ik dus ongelooflijk fier en trots op ben - had ik twee keuzes, ofwel uitbouwen tot een fameuze webshop, 3 mensen aanvaarden en 2 winkels extra steken ofwel wat afbouwen, genieten van m’n zo perfect gezinnetje en de fakkel doorgeven. Het laatste is doorslaggevend geweest. Na corona beseften we hoe tof dit was, die tijd samen, die onvergetelijke onbetaalbare tijd en ik kan nu stand by blijven voor de kroost. 

 

Dus, zaterdag 28 augustus is mijn laatste dag in de winkel, de webshop gaat offline zaterdag 21 augustus. Ik geef de fakkel door aan Virginie, een machtige madame van Oostduinkerke, die enorm fashion bewust is en die het even hard voelt kriebelen zoals ik 3 jaar geleden.

Om alle vragen te beantwoorden; ja hoor, Virginie neemt alle merken over dus veel zal er niet veranderen. Ik ben haar nu al zo dankbaar om mijn derde kindje over te nemen met zoveel passie en liefde!

 

Bij deze wil ik alle trouwe klanten bedanken. Ik heb mij enorm geamuseerd, hopelijk jullie ook.

Tot snel eens in Oostduinkerke 

 

Ohja, pssst; indien jullie zich afvragen wat ik ga doen nadien – ik ga nog niet op pensioen hoor! Na de bevalling en wanneer ons kleinste boontje in de creche zit, kun je mij 9/10 terugvinden bij manlief, hij heeft een vastgoedkantoor te Oostduinkerke (en VEURNE!) onder de naam Immo Francois! Kunnen wij jouw huis, appartement, garage, hut, strandstoel,… verkopen? Bel ons !

 

VEEL LIEFS en ALLERDIKSTE ZOENEN,

 

* LOTTIE *

vorig artikel terug naar overzicht volgend artikel