Uw winkelwagentje

Over Gallery Lottie

Charlotte Mattheeuws, de vrouw achter deze webshop voor dames

Rome is niet op één dag gebouwd en mijn fashion empire zeker ook niet. But hey, the sky is the limit, right? Ik ben Charlotte Mattheeuws, 31 jaar en woon in het prachtige Oostduinkerke. Een meisje van de zee!

Charlotte 1
Charlotte 2
Fitting bij jou thuis

Ik studeerde in Gent, heb daar veel plezier gemaakt en vooral ook geshopt… Die gekke prints, aparte vormen, heerlijke stoffen, elegante kleren, die strakke vrouwelijke contouren die werden benadrukt… Dat bewonderen was voor mij telkens een moment van geluk. Maar ik deed er niets mee… Hoe kon ik thuis uitleggen dat ik graag mode wou studeren, terwijl ik ‘zoveel meer’ aankon…

“Klasse is iets dat niet te koop is, maar je kunt het wel dragen en uitstralen.”

Zo gezegd, zo gedaan, ik studeer af als handelswetenschapper en word later ook milieucoördinator in ons familiebedrijf. Vrachtwagens, tabak, tankstations en cijfers hielden mij elke dag bezig. Maar ik miste iets… In alle stilte hield ik me bezig met hetgeen me oprecht bezielt, mode! Vrouwen kleden volgens hun smaak, hun curves en hun attitude, maar ook volgens de modetrends… I just love it.

Klasse is iets dat niet te koop is, maar je kunt het wel dragen en uitstralen. Met Gallery Lottie wil ik de vrouw gelukkig maken, in het kleurrijk of strak design dat ze draagt. De artikels zullen in het oog springen, gedragen worden met fierheid en tegelijk ook een gesofisticeerd, gewaagd kantje hebben. Precies alsof ik mijn kleerkast met iedereen deel.

Ik zoek graag naar dat tikkeltje exclusiever, doch betaalbare stukken, die zich onderscheiden van het normale en gewone. Vooral voor de vrouw die zowel houdt van het leven als weet wat ze wil, met een sterke persoonlijkheid en waarvoor hoofden worden gedraaid wanneer zij langs flaneert.

Wat wordt verkocht op de webshop, draag ik zelf, of zou ik zelf graag dragen. Ik meet helaas 1m56 waardoor ik goodbye moet zeggen aan de net te lange dresses. But hello, if we cut that with 7 inches, I’ll be able to wear it anyway! GRLPWR!

Klein maar dapper, het motto dat ik van mijn mama heb overgenomen. Geloven in hetgeen je doet, mensen gelukkig maken, hen verwennen en op hun gemak doen voelen, het is iets wat ik al heel mijn leven graag doe.

And never forget; strong women don’t play victim, don’t make themselves look pitiful, and don’t point fingers. They stand and they deal.

XOXO Lottie

Charlotte 3
Charlotte 4