Uw winkelwagentje

Privacybeleid van C0089 BVBA - GALLERY LOTTIE

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 9 mei 2018.
Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van C0089 BVBA - GALLERY LOTTIE. U dient zich ervan bewust te zijn dat C0089 BVBA - GALLERY LOTTIE niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites of bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

COO89 BVBA - GALLERY LOTTIE respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze producten/diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Dit gebruik geschiedt in overeenstemming met de toepasselijke wetten en regels, met inbegrip van de Belgische wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens (Privacywet) en Europese Verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (Algemene Verordening Gegevensbescherming – AVG), die van toepassing wordt op 25 mei 2018. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van C0089 BVBA – GALLERY LOTTIE of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Wie?

C0089 BVBA – GALLERY LOTTIE, met maatscappelijke zetel te Nijverheidsstraat 2, 8630 Veurne met ondernemingsnummer BE0508.727.089 is de verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens en zoals ze op deze website worden verzameld. Hierna ook ‘wij’ genoemd.

Communicatie?

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw vragen te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van C0089 BVBA – GALLERY LOTTIE of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Wat verzamelen wij?

Wanneer u van onze website en/of diensten gebruik maakt, verzamelen wij de informatie en gegevens die u aan ons verstrekt. Ook wanneer u deze niet rechtsreeks aan ons vertrekt, maar verzameld worden bij het gebruik van onze website (bv gebruikt u uw smartphone of computer, lokatiegegevens e.d….). Dit tijdens;

  • Aankopen in onze webshop – uw naam/voornaam/aanspreking/ e-mailadres en telefoonnumer/ postadres/ gsm nummer of fax nummer/ indien u uw firma gegevens opgeeft – uw bedrijfsnaam en BTW nummer.
  • inschrijft op de nieuwsbrief – uw emailadres.
  • het contactformulier gebruikt – uw naam, voornaam, aanspreking, e-mailadres en gsm/telefoonnummer.

Onze website kan gebruik maken van de Google Analytics-tool. Deze verzamelt informatie over uw activiteit op de webshop, uw interesses, uw bestellingen of aankopen, hoelang u op de website blijft, welke datum het is of tijdstip, IP adres alsook verwijzende websites worden geregistreerd. Ter info; deze gegevens worden niet gekoppeld aan uw contactgegevens of persoonlijke details.

C0089 BVBA- GALLERY LOTTIE houdt graag bij hoe gebruikers de website gebruikt met behulp van Google Analytics. De verkregen informatie wordt (bv IP-adres van uw comuter) overgebracht naar en door Google opgeslagen servers. Google rapporteert ons hoe onze website gebruikt wordt. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk verplicht wordt, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. C0089 BVBA- GALLERY LOTTIE heeft Google geen toestemming gegeven om via C009 BVBA – GALLERY LOTTIE verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de webpagina te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van C0089 BVBA – GALLERY LOTTIE of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden gebruik gegevens?

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid of een geoorloofde verwerking te garanderen, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. Gegevens worden voornamelijk gebruikt als/om;

  • Uw aangekocht product/dienst te leveren, behandelen van uw klacht en een goede service na verkoop te kunnen bieden.
  • Uw ervaring op onze website te optimaliseren.
  • U vaak getrouwheidsvoordelen aan te bieden zoals kortingen en sales.
  • communicatiemiddel over gelijk welke kwestie.
  • marketing- en reclamecampagne te voeren.
  • fraude te voorkomen en bestrijden.
  • de website zijn veiligheid te garanderen.
  • aan de facturatie wetgeving te voldoen.
  • Evaluaties van onze producten/diensten door te voeren door analyses te maken m.b.t. de klant zijn bezoek- en/of klikgedrag. Zo zien wij of onze reclamecampagnes aanslaan of niet.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel zoals Google Analytics. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Ons team is verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.
Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens wil aanpassen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie hieronder onze contactgegevens.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. De mogelijkheid bestaat dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback

We controleren vaak als we voldoen aan ons privacybeleid. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u ons contacteren op:

C0089 BVBA – GALLERY LOTTIE
Nijverheidsstraat 2
8630 Veurne – B
0032 498 90 51 03
(Gelieve alleen te bellen op werkdagen van 8h30 – 18h, berichtjes lees ik vaak ook buiten uren)