Uw winkelwagentje

★ Change of the guard ★

 

Gallery Lottie werd overgelaten op 1 september 2021. Charlotte is sayin’ goodbye and Virginie says Hi !

 

Laten we rap eens horen waarom, hoe of wat Lottie (Charlotte) haar schip met man en muis overlaat aan Virginie;

 

Beste klanten, what a ride!

Nooit gedacht dat ik na meer dan 3 jaar zo’n succes ging boeken met dit klein winkeltje. Jullie glimlach, positieve feedback, happy vibes zijn voor eeuwig in m’n geheugen gegrift. Op het moment dat ik dit schrijf, ben ik hoogzwanger van onze tweede snoes. Wij verwachten een manneke mid oktober 2021, vandaar dus de keuze om pauze in te lassen in mijn leven en even keihard te genieten van deze prachtige momenten.

 

 

 

Corona heeft me doen stil staan, zo werd ik net mama van Rachelle op 11 februari 2020 en was ik plots 3 maand thuis als zelfstandige… Het was een enorm gemengd gevoel,  de winkel die stil lag, collecties die bleven komen en wij thuis… Met een wolk van een dochter!

Genieten, dat hebben wij gedaan, ipv zorgen te maken over de winkel. Dit is iets wat ik nu opnieuw wou doen met ons tweede.

Volgend jaar neem ik de draad terug op en ga ik in zee met mijn man die een eigen immo kantoor heeft onder de noemer Immo Francois te Oostduinkerke en Veurne. Zo kan ik toch elke dag opnieuw een uitdaging aangaan EN er zijn voor de kinderen, als ze me nodig hebben. Voor mij een opluchting en een gezonde mix van work & family. Wij zijn ook gebeten om ons te smijten in het vakantieverhuur.

 

Met Virginie klikte het meteen. Ik zag de passie in haar ogen en de wil om het verhaal verder te zetten met evenveel energie en liefde. Zo’n persoon kom je niet elke dag tegen en believe me, ik heb wat zien passeren van ‘geïnteresseerden’ om Gallery Lottie over te nemen… Dit ging en moest lukken met Virginie. We zitten volledig op dezelfde golflengte, kiezen zelfde collectie en staan met de neus in dezelfde windrichting. Altijd zal ik er zijn wanneer ze me nodig heeft en jazeker, elk begin is zeker moeilijk, dat heb ik ook gemerkt.

Heel veel succes Virginie, ik geloof 110% in jou.

Wil je nog contact houden met mij of heb je nog een vraag? Contacteer me gerust op charlotte@mattheeuws.com

 

Een applausje voor Virginie ! Je moet ’t maar doen !

 

Virginie, vertel ons eens wat over jezelf ? Hoe wie of wat wanneer en waarom ? Wij zijn enorm benieuwd !

 

Hey iedereen, liefste klanten van Gallery Lottie, mijn naam is Virginie Touzart en ben afkomstig uit Veurne en woon momenteel te Oostduinkerke met mijn allerliefste man Mario en onze 17-jarige zoon Xander. Mijn leeftijd draait rond de 40 jaar – meer details hoeven we daar niet over kwijt hé? Sociaal, enthousiast, zorgzaam en perfectionisme zijn mijn 4 key words. You’ll see!

 

Ja zeg, hoe ik hier op gekomen ben… Ik zag dat passeren via sociale media en ik riep naar mijn man, dit is een signaal !

 

Ik leg wat beter uit wat voorafging.. Na een 17 jarige loopbaan als manager koos ik ervoor om het tijdelijk rustiger aan te doen.

Sinds 2019 werk ik parttime bij een architectenkantoor als administratieve medewerker met het doel dit te combineren met iets totaal anders. Het idee om iets op zelfstandige basis speelde namelijk al enkele jaren. En BAM daar was het dan !

 

Voor mij DE ideale combinatie nu! Aan de ene kan mijn sterkte gebruiken als administratieve duizendpoot en aan de andere kant kan ik mijn passie uitvoeren. Wat wil je nog meer ?

Eens binnen gekomen in de winkel was het alsof ‘it meant to be was’… Ik twijfelde geen seconde meer. Wat mij ook over de streep trok was mijn gezin die hierover laaiend enthousiast was because it takes a team to take a challenge.

 

De eerst keer met Charlotte op collectie gaan was alsof ik een snoepenwinkel binnen liep (Charlotte lacht want dit was NET hetzelfde gevoel zij had toen ze hieraan begon!). Alles ging vlot, we kiezen dezelfde stuks en hups, de winkel was terug gevuld zoals vroeger. Ik doe het wat rustiger aan met aankopen in’t begin, want ik leer graag. Liever ietsje meer bijbestellen dan in januari met een gigantische stock over te blijven.

 

 

Voor mij is het vooral belangrijk dat de mensen zich welkom voelen in de winkel doordat ze zich goed voelen in de kledij. Zowel voor jong als voor oud wil ik leuke stuks blijven zoeken zoals Lottie deed alsook die betaalbaarheid nastreven, een MUST. Fashion MOET betaalbaar blijven. Zowel kleedjes, handtassen, jassen, schoenen, oorbellen, kettingen,.. Ik vind de combinatie van de hele mix enorm belangrijk.

Ohja, iedereen kan ook altijd bij mij terecht voor een leuke babbel… Ik babbel enorm graag!

 

Verder praat ik nog graag eens over mezelf, dat ik graag eens reis, fiets, uit eet of shop, maar mijn laatste woorden wil ik vooral wijden aan mijn gezin, mijn familie en vriendinnen.

Zonder hun steun was dit nooit gelukt. 

Ik was enorm onder de indruk hoe iedereen mee heeft geholpen en blijft meehelpen om dit sprookje waar te maken.

 

Hopelijk tot snel in de winkel? Ik verlang jullie allemaal te leren kennen en mijn passion for fashion met jullie te delen.

 

Veel liefs,
 
Vigi –x-

vorig artikel terug naar overzicht